ápr
12

Nálunk a Húsvét

| Szerző: Pedke | 8:42 pm

Húsvét = Család

Nem mintha máskor nem jönnénk össze, csak úgy, de én szeretem az ünnepeket. Szeretek együtt lenni azokkal akiket szeretek. Jót enni, inni, beszélgetni, nagyokat röhögni. Ma minden volt, gyönyörű idő, egésznap kint voltunk, még konditeremmé is alakult a kert. Kissé hangosak vagyunk, akár egy olasz család, de ez nem baj... csak a jó hangulat jele. Vannak szokásaink, némelyik lehet nevetséges, pl. (mindenkinek megvan a saját helye az asztalnál, a grillezéshez elengethetetlen a krumplisaláta, a bajai halászlé, (természetesen tésztával) és van aki, csak a kis csúnya fekete csészéből issza a kávéját,aranyberakásos kiskanállal) 

 

 

 

 

 

Már tegnap megsütöttem a csokis húsvéti kalácsot, jó nagy dagira sült, majd kidagadt a tepsiből.

 

 

 

 

 

 

Az áldozatok a halászléhez

Na, szegényekkel mit összebénáztunk, mire a bográcsba kerültek...Nem dolgozott Harry Potter, a kedvenc halasom, aki mindig konyhakésszé varázsolja a pontyokat nekem. Így muszáj volt pikkelyezni, belezni, darabolni.

 

 

 

 

itt már fő

 

 

 

 

 

 

kész 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a desszert, sajttorta, eperöntettel ami isteni. A Rio-ból Csili hozta a családba. Többször csináltam már, nekünk nagyon bejön.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pedke.blog.hu/api/trackback/id/tr701061484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása